Hierna zeg je nooit meer
24 mei 2022 

Hierna zeg je nooit meer "hij doet het erom"

In mijn werkzame leven heb ik toch al heel wat boeken over autisme gelezen, maar nog nooit las ik een boek dat zo helder uitlegt hoe dit nou toch werkt in onze hersenen en bovenal goed beschrijft wat er zoal helpt.
Colette de Bruin, auteur van Geef me de vijf en Auti-communicatie maakt met dit boek het plaatje helemaal compleet. 

Heb je iets in het autistisch spectrum, of ken je mensen met....., of werk je met mensen met .....? Dan is dit boek echt een must.
In mijn trainingen omgaan met agressie komen veel casussen voor die gerelateerd zijn aan autisme. Ik ben er van overtuigd als de werkers in de zorg (wat voor een zorgvorm dan ook), zich de kennis en vaardigheden uit dit boek eigen maken er heel veel winst valt te behalen.

Titel: Dit is autisme
Schrijfster: Colette de Bruin
ISBN: 978-94-92593-02-3

Over de schrijver